Magyar online játékok > 11. oldal > Játékok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magyar online játékok > 11. oldal > 158 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Felszolgálós játékok gyűjteménye
http://www.felszolgalos.jatekoldalak.com/

Az oldalon található takarítós játékokkal még a házimunka is szórakoztató tevékenység, ezért ha remek időtöltésre vágysz látogass el ide minél hamarabb! Rendetlen és rumlis lakásokat kell tökéletesen kitakarítanod, a te feladatod lesz minden helyiségben összepakolni és ha szükséges feltörölgetni illetve felporszívózni. Szóval tegyél meg mindent azért, hogy minden újra ragyogóan tiszta legyen és mindehhez jó szórakozást kívánunk!

Felszolgálós játékok gyűjteménye
Zuma online játékok
http://hu.zumaspiele.com

A tucatnyi "Zuma" fajta közül kiemelendő a frissített verzió - Zuma "Deluxe". Az újítások közé tartozik a különböző bónuszok és a módosított formatervezés. A felhasználók a játék teljes verzióját használják. A legtöbb online játék főszereplője a bögre, amely a labirintus bejáratát őrzi. Néhány verzióban a béka helyett más állatok vagy tárgyak is használhatók. Játék leírása Zuma "Deluxe" A fekete háttéren a játéktér. Kis méretének köszönhetően a legjobban játszható, ha kibővíti a puzzle teljes képernyőjét. A játéktér közepén egy béka. Körülötte kanyargós úton halad a labirintusba, amelyen a golyók folyamatos láncolatba kerülnek. A Zuma Deluxe egy többszintű játék. Minden szinten változik a labirintus felé vezető út forma, amely keresztezhető és emeletes lehet. A golyók a játéktér két különböző pontjából is származhatnak. A játék célja, hogy távolítsa el a labdákat anélkül, hogy a labirintus bejáratához jutna.

Zuma online játékok
Bakancslista játék
https://www.hoxa.hu/bakancslista-jatek

A Bakancslista játék egy gyűjtögetős kártyajáték, melyben az összegyűjtött kártyákkal célokat kell teljesíteni. A célok többsége olyan, ami akár egy bakancslistán is szerepelhetne, pl. hogy "Nézd meg az északi fényt!". A játékban többszáz másik játékossal versenghetsz, segíthetsz másokat, illetve beszélgethetsz valós bakancslistás céljaidról. A játék ingyenes és online játszható a Hoxán.

Bakancslista játék
Mobilon is játszható játékok
http://www.jatekbetyar.hu

A JátékBetyár megújult, és immár mobilon is játszható játékok is megtalálhatóak a kínálatunkban. Ezek nagy előnye, hogy nem kell letöltened őket a telefonodra, így azok nem foglalnak rajta helyet, viszont a minőségükre se lehet panasz. Ugyanakkor ezek a játékok, asztali gépeken is játszhatóak platformtól függetlenül (MacOS, Windows), akár egész képernyős módban is. Természetesen a játékok és az oldal használata teljesen ingyenes.

Mobilon is játszható játékok
html5 online játékok
https://online-jatekok.hu/

Csupa html5 online játékok oldala. Több, mint 10.000 html5 játék várja a szórakozni vágyókat magyar kategóriákba sorolva, így kényelmes keresési funkcióval. Nagyon sok ingyenes játékkal. Nálunk már nincsenek elavult és veszélyes flash játékok, csak minőségi, új motorral rendelkező html5 játékokkal szolgálunk! Nagyon ajánlott minden mai játékosnak, akik követik a minőséget és a trendeket. Oldalunk mobilbarát is, minden játék mobil képernyő méretre kapcsolható és mobillal is játszható. Természetesen webes felületet is támogatunk. Jó szórakozást minden rajongónknak!

html5 online játékok
Autós játékok oldala
https://www.autosjatek.com/

Nagyon sok online autós játék várja a játszani vágyókat. Autós flash játékok mellett új html5 autós játékokkal is lehet játszani. Nagy szeretettel várunk minden látogatót. Lehet játszani, szórakozni, autókázni!

Autós játékok oldala
Mobilos játékok
https://www.mobilosjatekok.hu/

Egy különleges játékoldal, amelyen a játékok elsősorban mobil és érintőképernyős tabletekre van optimalizálva, de természetesen webes felületen is játszhatóak a játékok. További előnye az oldalnak, hogy szupergyors, könnyen kezelhető és egyedi magyar instrukciókat tartalmaz a játékok irányításáról. Legyen tehát pc, mobil vagy tablet a kezedben, ezen az oldalon remek játékidőt tölthetsz el ingyen. Szeretettel várunk minden mobil játék rajongó érdeklődőt!

Mobilos játékok
HTML5 Játékok
https://hu.gamesuzo.com/

HTML5 Játékok! Magyar tulajdonú nemzetközi játékoldal, amely több nyelvet támogat. Természetesen a magyar oldal kiemelt szerepet és odafigyelést kap, ezért azt külön érdemes figyelemmel követni. Támogassuk a magyar játék hálózatokat, hogy mi lehessünk elől, ne külföldi játékoldalak! Gyere és játssz teljesen magyar nyelven!

HTML5 Játékok
Hirdetések
Előző lap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] Következő lap
Oldal leírása
jatekok.wyw.hu: Játék katalógus. Magyar és külföldi online játékok gyűjteménye. Játékboltok, webshopok és játék webáruházak honlapjai.
Gyűjteményünkben 369 válogatott játékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 369 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 217507